Wysłany: 2008-10-09, 20:37 Czy lubicie ten program
Mam takie pytanie czy lubicie brainiaca jeśli tak do dlaczego jeśli nie czemuż akurat tak
ja osobiście go lubię gdyż przedstawia rożne zagadnienia naukowe w zabawny sposób.
Tragedia. Już od dawien dawna nie widziałem takiego zdania!
Ja średni lubię program Brainiac.
Tak są tam fajne doświadczenia ale większość z nich jest wykonywana niedbale. Nie mówie o wybuchach tylko innych doświadczeniach. Np rózne metody na kaca, najbardziej brudzące jedzenie.
_________________ Chemia to moja pasja.
Sorry że tak długo mnie nie było ale leżałem w szpitalu bez dostępu do neta.
A ja nie lubię brainiaca, szczególnie tych nowych odcinków. Brainiac to nie program naukowy a rozrywkowy. Ani nie śmieszny ani pożyteczny = nijaki. Dlatego nie przepadam.
_________________ Chemik nie umiera!!! tylko przestaje reagować
Ja lubię średnio ten program, ponieważ można tam dowiedziec się kilku ciekawych rzeczy, jest czasmi zabawny, ale z niektórymi doświadczeniami trochę przesadzają.
_________________ Szkoła jest jak WC : Chodzę, bo muszę.
Niektórzy nazywają go pseudonaukowym i niestety ale jeżeli okaże się że to co oni robili to fałszerstwo to też będę musiał tak uznać(ale dotyczy to też innych programów oczywiście).A tak naprawdę to oglądałem tylko odcinek z reakcją litowców z wodą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane