Trzeba wstawić emotkę, albo kilknąc w odpowiedz i "Zamknij Tagi" wtedy da się dopiero pisać. Takie triki nie przejdą ani na SB ani przy PW, ani przy tworzeniu nowego tematu
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Lip 2007 Posty: 401
Wysłany: 2008-11-02, 18:19
Jest własnie tak jak mówie Piter. Nie przeszkadzało mi to tak bardzo dopóki jakoś mogłam pisać posty, ale kazalo się, że tematów tworzyć też nie mogę (bo nie jestem w stanie wpisać tematu) wypowiedzi na SB też nie wchodzą w gre.
Apeluje o rychłe rozwiązanie tego problemu!
[ Dodano: 2008-11-23, 14:38 ]
Czy administracja mogła by wreszcie coś zrobić w tej sprawie? Takie nieścisłości techniczne są dużym problemem jak dla mnie. To jest problem forum, więc po raz kolejny apeluje o jego usunięcie !!
_________________ CHEMIK NIEORGANIK
Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte - Benjamin Franklin
Zauważyłem że temat z regulaminem, a także z ostrzeżeniami zostały ustawione by widać je było w każdym dziale - rozumiem że regulamin jest ważny, lecz zamiast pokazywania drastycznych zdjęć userom bez działu pirotechniki, lepiej by było według mnie "wypozycjonować" temat linkami dla dzieci itp.
Powinno się też przeczesać forum w wyszukiwarce, by odnaleźć tematy z słowami jak np. "temat do usunięcia" - wiem że nie można sprawdzić wszystkich wątków, ale wciąż zbierają się fatalne.
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Zauważyłem że temat z regulaminem, a także z ostrzeżeniami zostały ustawione by widać je było w każdym dziale - rozumiem że regulamin jest ważny, lecz zamiast pokazywania drastycznych zdjęć userom bez działu pirotechniki, lepiej by było według mnie "wypozycjonować" temat linkami dla dzieci itp.
Powinno się też przeczesać forum w wyszukiwarce, by odnaleźć tematy z słowami jak np. "temat do usunięcia" - wiem że nie można sprawdzić wszystkich wątków, ale wciąż zbierają się fatalne.
Jest wyraźnie napisane, że dla ludzi o mocnych nerwach. A na upartego to się takie rzeczy w google znajdzie...
Moja wiedza opiera się wyłącznie na dostępnych źródłach, nigdy nie posiadałem i nie posiadam żadnych materiałów wybuchowych ( oprócz legalnych <NWP> ). Posty mają charakter wyłącznie edukacyjny i ich wykorzystanie w celach niezgodnych z prawem jest prowadzone na własną odpowiedzialność i bez mojej wiedzy.
Pamiętaj o bezpieczeństwie!
Admin techniczny ( poprawa działania forum itp. )
Podaj adres e-mail osobiście będę wysyłał ubogacone komentarzem, żebyś widział to jako pierwszy.
_________________ CHEMIK OGÓLNY I NIEORGANICZNY
Pomoc poza forum: odpłatnie
Na Forum należy używać jsMath do zapisu równan i wzorów chemicznych, aby zamiast pisać: (cyklopentadienylo)diwodórkarbonylwolfram(II)-mi-kappta^3-octano-mi-oksoeten(trifenolofosfina)platyna(II) (Pt-W) napisać: [(PtWCp(CH_{3}COO)O(CO)(CH_{2}=CH_{2})(H_{2})Ph_{3}P]
Chemia to nie zabawa! Preparatyki, przepisy oraz bagaż doświadczenia zamieszczam w celach edukacyjno-informacyjnych. Jednocześnie zachęcając do samego czytania. Nie odpowiadam za wykorzystanie informacji zawartych w moich postach. Nie uważam też, że są one prawdziwe. =P
Niech Pan błogosławi Chemikom...
A co myślicie o dziale "zadania domowe"?
Bo mnie osobiście troche wkurza. Zapytacie dlaczego? - ponieważ masa osób zakłada tam temat, mając jeden post, prosi o rozwiązanie zadania i tyle, a niektóre osoby wgl się nie udzielają na forum tylko proszą o rozwiązywanie zadań... Wg mnie jest to głupota ponieważ takie osoby piszą jeden post i tyle ich widać.
Co o tym sądzicie?
_________________ Astronomia to dla mnie całe życie.
Staram się nie opluwać bezpodstawnie ludzi, bo to nie przystoi.
Może faktycznie można zablokować dział i odblokowywać po powiedzmy 40postach
_________________ CHEMIK OGÓLNY I NIEORGANICZNY
Pomoc poza forum: odpłatnie
Na Forum należy używać jsMath do zapisu równan i wzorów chemicznych, aby zamiast pisać: (cyklopentadienylo)diwodórkarbonylwolfram(II)-mi-kappta^3-octano-mi-oksoeten(trifenolofosfina)platyna(II) (Pt-W) napisać: [(PtWCp(CH_{3}COO)O(CO)(CH_{2}=CH_{2})(H_{2})Ph_{3}P]
Chemia to nie zabawa! Preparatyki, przepisy oraz bagaż doświadczenia zamieszczam w celach edukacyjno-informacyjnych. Jednocześnie zachęcając do samego czytania. Nie odpowiadam za wykorzystanie informacji zawartych w moich postach. Nie uważam też, że są one prawdziwe. =P
Niech Pan błogosławi Chemikom...
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
A ja zgłaszam zażalenie. Od jakiegoś miesiąca nie wyświetla mi się logo brainiac.pl. Mam Firefox'a 3 ale na IE też mi nie działa. I nawet jak nie ma postów nieprzeczytanych, to pisze, że są 4. A gdy jest, np. 20 postów nieprzeczytanych, to pisze, że jest 24. Da się coś z tym zrobić? A może to wina mojego komputera?
P.S. Adblock plus nie blokuje mi żadnych elementów z brainiac.pl
Odyn, To jak robimy jakieś głosowanie czy bez tego się obędzie i wcielasz plan w życie?
bogusław, Może usuń wszystkie pliki Cookie... Może to coś pomoże ;P
_________________ Astronomia to dla mnie całe życie.
Staram się nie opluwać bezpodstawnie ludzi, bo to nie przystoi.
nawet jak nie ma postów nieprzeczytanych, to pisze, że są 4. A gdy jest, np. 20 postów nieprzeczytanych, to pisze, że jest 24
Ja mam podobnie, ale myślę, że wiem o co chodzi. Jak mam wszystkie przeczytane to pokazuje mi np. 12 postów nieprzeczytanych i to są te, które spoczywają w koszu. Jak przeniosłem 4 tematy do kosza to pokazuje mi się 16 nieprzeczytanych. Mam już tak przynajmniej z 16 miesięcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane