Wysłany: 2009-03-21, 22:28 [propozycja] Nabór na nowego moderatora
Jak już zapewne zauważyliście, wprowadziłem trochę zmian w ustawieniu działów. Taki podział znacznie ułatwi szukanie tematów oraz poprawi przejrzystość forum. Ale część użytkowników na pewno będzie miała trudności z podjęciem właściwej decyzji, w którym miejscu założyć temat.
Poza pilnowaniem nowych wątków trzeba uporządkować te, które już istnieją. Z tego względu potrzebujemy jednego Edytora i jednego Spamkillera (zgłoszenia przyjmuję w tym temacie).
Zakres obowiązków znajduje się tutaj.
Moderator przede wszystkim musi dobrze znać regulamin i mieć codziennie trochę wolnego czasu na przeglądanie i kontrolowanie tematów (nawet spoza swojego kręgu zainteresowań).
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Czyli chętni mają się zgłaszać o ile dobrze zrozumiałem. Proszę mnie wpisać na listę kandydatów na Moderatora Edytora. Bardzo chętnie zajmę się tą funkcją, a ortografia nie stanowi dla mnie problemów. A na forum jestem już dosyć długo, więc myślę, że poradziłbym sobie z nowymi obowiązkami.
Ostatnio zmieniony przez bogusław 2009-03-24, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Ja również zgłaszam swoją kandydaturę. Jednak ja chcę zawalczyć o posadę Spamkillera. Mam wystarczająco dużo wolnego czasu każdego dnia, by przeszukać forum wzdłuż i wszerz.
Hitman
_________________ Wystarczy bardzo chcieć by nie dać się zgnębić i tylko trochę postarać by zniszczyć komuś życie.
Uważam, iż mógłbym zostać Spamkillerem. Wydaje mi się, że coś wniosłem do tego forum, mam już sporo postów, dzięki mnie został stworzony dział Biologia. Dziennie na forum wchodzę 4-5 razy po około pół godziny za każdym razem. Chcę wnieść coś więcej do forum.
_________________ To co jest tu \uparrow to czyste, stuprocentowe kłamstwo, ściema i fikcja.
Zaakceptuj to, że nie każdy będzie dla Ciebie miły i troskliwy...
A może powinienem dodać, że jestem gimnazjalistą ?
Poczekam jeszcze kilka dni na kandydatury. Myślę, że do końca tygodnia grono moderatorów się powiększy
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Zgłaszam swoją kandydaturę na Samkillera. Mam dość wolnego czasu, często wchodze na forum, chętnie zajmę się tą posadą. Myślę, że wniosłem dużo do działu Zjawiska Paranormalne, rozbudowałem dział Ekologia i ochrona środowiska.
P.s. jeżeli nie zostane wybrany proponuję wybrać wocz'a. Jego zasługi są naprawdę nie małe.
_________________ Astronomia to dla mnie całe życie.
Staram się nie opluwać bezpodstawnie ludzi, bo to nie przystoi.
Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora-edytora. Jestem na tym forum już długo, znam go niemal na wylot I dokładnie znam zasady pisowni w języku polskim.
_________________ Twoja wyobraźnia może więcej niż sobie wyobrażasz.
Eee to i ja bym się zgłosił na Spam-Edytora ;p Przemawiają za mną to że długo jestem na forum, znam większość jego problemów, ze "starszyzną" forum to już znamy się dość długo. Błędów ortograficznych raczej nie popełniam, a poza tym skromny jestem przede wszystkim i w ogóle "pszystojniaha" ze mnie taki że ho ho
_________________ ll CHEMIA NIEORGANICZNA I ORGANICZNA ll
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące forum - pisz
Wybór nie był prosty... Każdy z kandydatów ma odpowiednie cechy i każdy z nich reprezentuje sobą wysoki poziom. Jednak po "wielogodzinnych" naradach oraz po przeanalizowaniu wszystkich "za" i "przeciw" dokonaliśmy wyboru:
jurczyk7 - Mod Edytor wocz - Mod Spamkiller
Mam nadzieję, że współpraca będzie się nam dobrze układała
Niebawem dostaniecie PW z instrukcjami.
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane