Hmm, no raczej nie bardzo, to są tytuły naukowe należące się po studiach itd.
SereQ Monte napisał/a:
a nowy użytkownik to np. woźny albo uczeń
Też coś nie teges bo woźny w kontekście forum kojarzy mi się z moderatorem...
W ogóle zmiana rang nie ma sensu z prostego powodu, iż znowu by komuś nie pasowały nowe rangi i zaczęłoby się wymyślanie nowych, czyli "W koło Macieju".
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Mały Alchemik - 40
Łowca Tajemnic - 100
Domowy Naukowiec - 200
Brainiac - 300
Perfekcjonista - 450
Czołówka Forum - 600
Mistrz Improwizacji - 750
A co z "nowym użytkownikiem"?
Mnie samemu nie podoba się ranga "Mały Alchemik" - wymyślając ją myślałem o początkującej osobie, która używa zestawu młodego chemika itp., a przecież zwrot "mały" kojarzy mi się z z kimś niskim, jakim nie musi być użytkownik tego forum. Gdyby zmieniło się to na "młodego alchemika", oznaczało by to natomiast kogoś młodego, więc w sumie ta ranga jest jak dla mnie do usunięcia.
Do listy można dodać za to np. "pogromcę mitów", czy inne określenia z programów telewizyjnych.
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Ostatnio zmieniony przez Elder Brain 2009-02-08, 00:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi. Czy od tylu postów co powyżej będą dodane nowe rangi? I jak się to ma do żaróweczek?
Przyjmujemy propozycję na nazwy rang.
Moja wiedza opiera się wyłącznie na dostępnych źródłach, nigdy nie posiadałem i nie posiadam żadnych materiałów wybuchowych ( oprócz legalnych <NWP> ). Posty mają charakter wyłącznie edukacyjny i ich wykorzystanie w celach niezgodnych z prawem jest prowadzone na własną odpowiedzialność i bez mojej wiedzy.
Pamiętaj o bezpieczeństwie!
Admin techniczny ( poprawa działania forum itp. )
Mnie samemu nie podoba się ranga "Mały Alchemik" - (...) Gdyby zmieniło się to na "młodego alchemika", oznaczało by to natomiast kogoś młodego, więc w sumie ta ranga jest jak dla mnie do usunięcia.
Do listy można dodać za to np. "pogromcę mitów", czy inne określenia z programów telewizyjnych.
Nowy użytkownik nadal jest. Po prostu nie skopiowałem tej nazwy, bo jej i tak nie zmieniamy.
Zmienię "małego" na "młodego", ale wstrzymam się z tym do czasu, kiedy zbierzemy wszystko w sensowną całość.
bogusław napisał/a:
Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi. Czy od tylu postów co powyżej będą dodane nowe rangi? I jak się to ma do żaróweczek?
Czekam na propozycje nazw w miejscach znaków zapytania. Liczby po myślniku to dolna granica postów danej rangi.
Rangi od 1 do 7 mają żółte i lekko pomarańczowe żarówki, natomiast 7-14 (te nowe z ???) mają jasno- i ciemnopomarańczowe żarówki.
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Jurczyk, twoje propozycje są całkiem dobre Tylko przydałoby się zmienić końcówkę, bo nie można zakładać z góry, że użytkownicy nie dojdą powyżej 2400 postów. A co jeśli ktoś nabije 3000 wiadomości? Wtedy będzie bogiem?
Poprzednie rangi były już właśnie w ten sposób źle skonstruowane.
Gwiazdki to też niegłupi pomysł. W przyszłym tygodniu sprawdzę jak będą się prezentowały. Natomiast teraz zaadaptuję część propozycji jurczyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane