Rozkręćmy offtopic. Proponuję taką zabawę: co byś zrobił gdyby:.... i tu podajemy swoje propozycje. Ktoś drugi odpowiada i też podaje swoje pytanie. Może wyjaśnię to na przykładzie:
Co byś zrobił, gdybyś się dowiedział, że twoja stara nie ma dzieci??
Odp. To bym jej zrobił dziecko. I drugie pytanie.
Mam nadzieję, że wszyscy wiedzą o co chodzi.
No to ja zacznę: Co byś zrobił, gdybyś się dowiedział, że twój stary jest gejem?
Oczywiście nie chcemy tu nikogo obrażać, tylko trochę się pośmiać.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Co byś zrobił, gdybyś przyłapał swoją starą jak ekhm ekhm z 70-cio letnim dziadkiem (Na pieska) Mam nadzieje, że można zberezieństwa (W końcu to temat bogusia jest
_________________ TLenek Azotu-Zatrzymuje ciepło 296 efektywniej niż CO2, pozostaje w atmosferze przez średnio 114 lata.
Metan-Utrzymuje się w atmosferze od 9 do 15 lat. Zatrzymuje ciepło 21 razy bardizej efektywnie niż CO2.
Co byś zrobił, gdyby się okazało, że całe życie byłeś wyrośniętym jednokomórkowcem?
_________________ TLenek Azotu-Zatrzymuje ciepło 296 efektywniej niż CO2, pozostaje w atmosferze przez średnio 114 lata.
Metan-Utrzymuje się w atmosferze od 9 do 15 lat. Zatrzymuje ciepło 21 razy bardizej efektywnie niż CO2.
Cieszyłbym się z tego 1%. Trochę byłoby mi szkoda, że daje pieniądze na instytucję, która ma ich w brud, a poza tym jest winna wielu zbrodni, ale nie zająknąłbym się bo to jej wola i w ogóle powinienem się cieszyć, że dostałem 1%.
Co by było gdyby... (przepraszam za dyskryminację kobiet! więcej się to nie powtórzy! ) twoje prącie miało w wzwodzie 30cm i miałbyś problem z ulokowaniem go w spodniach gdyż łatwo się podniecasz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane