" Kto się w opiekę odda Panu Swemu,
A całym sercem szczerze ufa Jemu,
Śmiele rzecz może: Mam obrońce Boga,
Nie przyjdzie na mnie żadna straszna trwoga... "
ja ćwiczyłem ale mi nie wychodziło dlatego przestałem zamiast uciekać wole się bronić dlatego jak mi się ręka całkiem zrośnie do zapisuje się na kungfu
_________________ "Człowiek mądry więcej uczy się od swych wrogów, niż głupiec od przyjaciół." (Benjamin Franklin)
"Milczenie przystoi mędrcom, a co dopiero głupcom." (Talmud)
Ja zaczynam ćwiczyć ale narazie jedyne co umiem to biegać i zeskoczyć z niewielkiej wyskokości (więcej niż 1.5m ) tylko nie mam gdzie lub od kogo nauczyć się jakichś podstaw tego sportu a taką amatorką raczej dużo nie zdziałam ;]
_________________ Mędrzec jest mędrcem tylko dlatego, że kocha. Zaś głupiec jest głupcem, bo wydaje mu się, że miłość zrozumiał.
Ja miałem szansę nauczyć się akro całkiem całkiem nie jestem jakimś tam mistrzem ale salta umiem skok tygrysi z odskoczni to mniej więcej robię na 2 metry:D, i na drążku przez jedną zimę ćwiczyłem co tydzień wiec też coś tam umiem. A parkour chciałem już dawno zacząć uprawiać tylko nie mam z kim no i mam 186cm wzrostu więc trochę za wysoki jestem na to, ale mimo to bardzo bym chciał ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane