Wysłany: 2007-12-09, 12:01 [ogłoszenie]Eksperyment Roku
Z okazji Nowego Roku po raz pierwszy startują nominacje na Eksperyment Roku.
Temat ten ma za zadanie wyłonienie tego jedynego eksperymentu, który według was jest najlepszy.
Czas trwania:
Etap pierwszy 09.12.07-23.12.07
Etap drugi 24.12.07-31.12.07
Zasady:
Każdy użytkownik może podać maksymalnie 3 propozycje, nie można jednak głosować na własne tematy. Zgłaszane pozycje powinny, choć nie muszą zawierać określnik "[eksperyment]" (lecz należałoby by były z tym tematem powiązane), punktacja obejmuje 3. pozycje- tak więc temat, którą podacie jaką pierwszy w kolejności otrzyma - 3pkt, następny - 2pkt a ostatni 1pkt.
5 tematów z najlepszym wynikiem, przechodzi do następnego etapu, który będzie obejmował bezpośrednią ankietę.
Propozycje nie związane w żaden sposób z tematyką plebiscytu, lub też proponowane przez ich autora będą ignorowane.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Moja wiedza opiera się wyłącznie na dostępnych źródłach, nigdy nie posiadałem i nie posiadam żadnych materiałów wybuchowych ( oprócz legalnych <NWP> ). Posty mają charakter wyłącznie edukacyjny i ich wykorzystanie w celach niezgodnych z prawem jest prowadzone na własną odpowiedzialność i bez mojej wiedzy.
Pamiętaj o bezpieczeństwie!
Admin techniczny ( poprawa działania forum itp. )
Z tą chwilą startuje również drugi etap, a co za tym idzie (tajna)ankieta.
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak wielkiej ilości głosów, i jeśli popełniłem jakiś błąd w obliczeniach, proszę to zgłaszać na PW.
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Wyniki głosowania dostępne będą dnia 31.12.2007. Tymczasem zapraszam do oddawania głosów!
Moja wiedza opiera się wyłącznie na dostępnych źródłach, nigdy nie posiadałem i nie posiadam żadnych materiałów wybuchowych ( oprócz legalnych <NWP> ). Posty mają charakter wyłącznie edukacyjny i ich wykorzystanie w celach niezgodnych z prawem jest prowadzone na własną odpowiedzialność i bez mojej wiedzy.
Z powodu remisu konkurs został przedłożony o 16 godzin.
W Konkursie wygrał eksperyment "Hot Ice" (co z resztą przewidywałem), zwycięscy gratuluję wygranej , ale za rok chyba nie będę kontynuował tworzenia nowych edycji.
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Ostatnio zmieniony przez Elder Brain 2008-12-02, 11:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane