Dobra, widzę że nikt nie ma odwagi albo olał temat, no cóż... może po moim poście dodacie fotki Waszych laboratoriów. Ja zachęcam gorąco i czekam na Waszą krytykę. Pozdro
Moje Odczynniki (te najważniejsze)
Musiał się pokazać do zdjęcia ale już tam nie stoi gdzie stał. Cieszę się że Ci się podoba, a avatar zmieniłem bo jakoś ten mi się bardziej podoba niż poprzedni i chyba przy nim zostanę.
Ja spróbuję wstawić swoje tylko ja robię kamerą internetową i trochę będzie źle widać bo kamerę mam u naprawy
A tak przy okazji zamieszczam link do mojego filmu z doświadczeniem wykrywania roztworów
http://pl.youtube.com/watch?v=oSTe_DTkIL4
[ Dodano: 2008-08-01, 10:58 ]
No wstawiacie te fotki czy nie
_________________ -Chemik nigdy nie śmierdzi. Jak już to wydziela charakterystyczny zapach.
-Jego pupilem jest mól.
-Chemik nie umiera, on przestaje reagować.
-Świetnie gotuje. Czasem tylko pomylą mu się odczynniki.
-Posługuje się TYLKO tlenem.
Ale nie widzę nazw krzysztof09876
PS:Co do lab to moje to nawet nie 1/100 twojego
[ Dodano: 2008-08-09, 09:31 ]
Nawet nie 1/1000 twojego
_________________ -Chemik nigdy nie śmierdzi. Jak już to wydziela charakterystyczny zapach.
-Jego pupilem jest mól.
Jak dla mnie troszeńkę przesadziłeś z nalepkami ostrzegawczymi, dla normalnego człowieka wielka nalepka z czaszką i szafka na kłódkę starczy żeby się domyśleć żeby tego nie jeść ^^ Ale ogólnie pierwsza klasa!
_________________ GG: 9545890
Tlen: unser_fuhrer
mejl: disloyalty@gmail.com
Pisać kto chce cokolwiek.
krzysztof09876 a od kiedy Jodek potasu jest trujący
-Jego pupilem jest mól.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum