Filmik fajny, ale jak zawsze jest "ale":
Jod na dnie nie jest metaliczny... ale mam nadzieje że to pop prostu błędne użycie pojęcia.
Gdy to podgrzewałeś to zatkałeś tą kolbę czy zostawiłeś otwartą? Bo jeżeli zamkniętą, to mogła ci wybuchnąć, a jeżeli otwartą to mogłeś się zatruć jodem, który jest trujący. Powinieneś zatkać to watą, co mam nadzieję zrobiłeś
muzyczka techno jest do (...) :p
Co do metalicznego jodu to rzeczywiście pomyłka, przyznaję się bez bicia. Kolba potem została zatkana kawałkiem waty aby uniemożliwić wydobywanie się par, a muza w filmiku nie jest wcale najważniejsza, ale dobra zmienię na łagodniejsze klimaty ...
Buli dałem ci 5 . Film fajny doświadczenie również. Proponuję kontynuowanie konta na youtubie. A Trzeba to zakwaszać kwasem siarkowym? Bo ja nie mam ani kwasu ani perhydrolu(ostała mi się ino woda utleniona) .
Eee, ale to chamsko kurde gówniarz pewnie wrzucił a nawet sie nie spytał czy może. Ja bym takiemu jego starą na youtube wrzucił z zamieszczeniem jak zrobić dużego czerwonego buraka. Jeszcze te komentarze tych idiotycznych użytkowników którzy nawet nie maja pojęcia co to jest...
_________________ ll CHEMIA NIEORGANICZNA I ORGANICZNA ll
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące forum - pisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane