Pierwsza koszulka nie ma nic wspólnego z programem, a na drugiej niepotrzebnie umieściłeś znaczek na ramieniu- w orginale tak nie ma. Ja zastanawiam się nad kupnem orginalnej koszulki poprzez zamówienie na własny wzór- choć zdenerwowało mnie trochę gdy wybrałem złą rozdzielczość przy innym pomyśle.
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Specjalnie umieściłem coś na ramieniu i na plecach by koszulka była niepowtarzalna .
Wiesz. Mogłem walnąć większe logo brainiaca na klatce piersiowej i już ale chciałem żeby koszulka miała swój wyraz.
Naprawdę polecam kupić papier termotransferowy bo to jest ciekawa alternatywa dla gładkich koszulek.
Zawsze można miec swój własny i niepowtarzalny wzór.
To tyle.
Ps dzięki za opinię
A tak na marginesie myślę że wybrałem nawet fajne loga i pomysły na ich rozmieszczenie ;D
[ Dodano: 2007-10-27, 18:47 ]
A własnie.
Zapomniałem:D
BARDZO ważna jest rozdzielczośc. Miałem problem ze znalezieniem loga brainiaca w dobrej rozdzielczości ale na szczęście photoshop czyni cuda
Koszulka full wypas, świetna i w ogóle, tylko martwi mnie taka sprawa jak Randy'ego.Czy ten papier szybko się spiera, czy może lepiej wyciąć ze sklejki litery i sprayem popsikać?
Jaka drukarka jest najlepsza do takiego papieru? Koszulka bardzo fajna
_________________ Chemio! Matko nauki! Cenniejsza od chleba!
Nikt nigdy pojąć nie mógł jak Cię wielbić trzeba
Tyś najdroższa każdemu, tyś życia podstawą
Tyś serca mego i mózgu jest jedyną strawą
Tyś obiektem największej uczonych miłości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane