Mateusz1818, przyjmuje. Ale jak sie trafi taki nowy automat to chyba tego nie łyknie, bo te nowe mają jakieś magnetyczne czujniki że wyczuwają taką blaszkę, która jest w środku monety.
Po prostu mają tam wagę.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Wlasnie slyszalem ze da sie tak wlozyc banknot zeby wrocil i rownoczesnie zaliczylo kredyty ^^
Probowalem z kumplem zaginać rogi i wkładac do czytnika i rzeczywiscie kredyty wchodzily tylko banknot nie wracal (bylo to na hotspocie)
Ja kiedyś do automatu z napojami od razu po tym jak odszedł facet z serwisu (ten co napełnia maszynę) wrzuciłem monetę i po wybraniu napoju dostałem więcej tej reszty
Moja wiedza opiera się wyłącznie na dostępnych źródłach, nigdy nie posiadałem i nie posiadam żadnych materiałów wybuchowych ( oprócz legalnych <NWP> ). Posty mają charakter wyłącznie edukacyjny i ich wykorzystanie w celach niezgodnych z prawem jest prowadzone na własną odpowiedzialność i bez mojej wiedzy.
Pamiętaj o bezpieczeństwie!
Chciałem spróbować kiedyś tricku z monetą na sznurku Wziąłem monetę 1 zł, przekłułem ją u góry i przewiązałem żyłkę Niestety, monetę zgubiłem i nie zdążyłem jej wypróbować
Próbowałem ostatnio sposób z 5 zł na żyłce 5 zł było przyklejone na odrobinkę super glue...w rzucam ja do nowej maszyny tzw owocówki..wynik był taki ze po 2 próbach automat wyrzucał s powrotem 5zł.. kredytu nie naliczał i zablokował się..wyświetlił się serwis i musieli przyjechać kolesie ja odblokować...
Następnie próbowałem przez czytnik wpuścić 20 zł na żyłce i tez bez powodzenia...czytnik nie chciał jej nawet przyjąć..bardzo czułe urządzenie...
podobno ejst cos takiego ze wciskasz przyciski po kolei i wychodzi kaska
mi raz klikalem ze w przyciski klikalem cos tak wyklikalem i mi fanta wyleciala probowalem to samo potem i nic
Poważnie da się oszukiwać te automaty? Ja zawsze grałam, dla czystej rozrywki. Raz się udało wygrać, innym razem nie... Ale jakby istniał jakiś taki naprawdę sprawdzony sposób, w 100% skuteczny, to byłoby super!
Witam! Rok temu byłem w... kurde.. te sławne molo i taka jakby ulica sław że są tam te ręce odbite. A więc poszedłem na przechadzkę i jak tam jest ten taki tunel i takie sklepiki bo to jest przejscie na molo i automaty i inne pierdoły i patrzę że stoi tam taki automacik i tam są różne cenne rzeczy aparaty komórki i inne fajne rzeczy. A więc tak patrzę i widzę że tam jest sony xperia. Jak się zajarałem to siup 2 zyla i tam trzeba trafić w taką mini mini dziurkę. Nie udało się. Drugi raz było blisko.. Powiedziałem sobie ostatni raz.. Nie udało.. Dobra teraz przyżekam że ostatni raz i jak nagle coś nie zaskoczyło i wypadło mi pudełko. Puste ale jakiś typ do mnie podchodzi i mówi że wygrałem ale nie da mi bo nie mam 18 lat. No to ja dzwonię po mamę. Mama przychodzi gada z typem odbiera komórkę (nówka sztuka nie śmigana) i daje mi ją. XD mało co się nie posrałem ze szczęscia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum