Sposób na wykonanie śmierdzącej kupy:
1. Znaleźć jakieś stare jajko
2. Oblepić je masą solną
3 Pomalować farbami plakatowymi (na bązowo )
4.Poczekać aż jajo zaczyna gnić...
Gotowe!
Uwaga po rozpoczęciu procesu rozkładania się lepiej przechowywać w pojemnikach próżniowych lub w czymś szczelnym...
Nie wiem po jakim czasie jajko zaczyna się rozkładać ale smród jest niesamowity...
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
My tam z kolegami teraz na obozie zrobiliśmy innemu parę "zaje...iście chamskich' numerów:
1. Spał na łóżku, które pod materacem miało deski, więc schowaliśmy materac do szafy ; zmęczony współlokator z radością walnął się na wyrko
2. Ten sam ziomek miał urodziny na obozie. Dostał od kadry w prezencie misia. Gdy był w mieście, kumple napisali misiowi na czole "666" , rozpruli mu głowę, wyjęli z niej tą watę, zaszyli z powrotem a na końcu wpadli na pomysł, żeby tego misia wsadzić do butelki po wodzie mineralnej (upychali go przez 40 minut długopisem, aż w końcu wszedł) . Później nalali do butelki kranówy, tak że misio sobie swobodnie pływał . Na koniec podrzuciliśmy mu butelkę do walizki. Obrażony chciał lecieć do kadry, ale kumpel mu wytłumaczył: "Słuchaj, niektórzy znad morza przywożą statki w butelce, a ty przywieziesz misia w butelce". Myślałem, że ze śmiechu się posikam .
Niedawno kumple nam zrobili numer na wycieczce, kradnąc nam ciuchy i ręczniki spod prysznica. Gadam se z kolegą z kabiny obok i nagle słychać głośne: "O k...a mać! Ubrania mi zaj...li!!!" Ja tam się leję z gościa, po czym za chwile z mojej kabiny: "O ja pie...le!!! Gdzie moje buty?! Gdzie do cholery jest mój ręcznik??!!" Wybiegłem szybko spod prysznica (naprzeciwko pokoju dziewczyn a drzwi były otwarte Do pokoju po gacie dla siebie i kumpla. Ciuchy się znalazły, ale pomysł całkiem fajny.
PS: Pomysł ze sztuczną kupą fajny, ale trochę go zmodyfikowałem. Kupiłem chrupki kukurydziane w czekoladzie i rozsypałem na środku pokoju dziewczyn. Gdy przyszły spytałem się czy to była koza czy królik. Po chwili usłyszałem głośne: "KOZIE BOBKI!!! KOZIE BOBKI!!! FUJ, OHYDA"
Witam
Chyba najgorsze co można zrobić komuś kto śpi na tzw.popielniczkę to wsypać mu proszek do pieczenia.
Napiszę szczerzę: kiedyś to zrobiliśmy koledze w dodatku wiadomo była impreza był alkohol. A gościu po chwili zaczął się dławić i mało co się nie udusił !!!!!
Gdybyśmy nie wsadzili mu palców do buzi i by się przy tym nie zrzygał ....do tej pory nie wiemy co by było...po prostu zabili byśmy go ........
Od tamtej pory nikt z nas nie zaryzykował by tak głupiego pomysłu !!!!
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
W necie jest filmik gdzieś, jak babka zjada łyżkę cynamonu i prawie się własnie dusi...
_________________ TLenek Azotu-Zatrzymuje ciepło 296 efektywniej niż CO2, pozostaje w atmosferze przez średnio 114 lata.
Metan-Utrzymuje się w atmosferze od 9 do 15 lat. Zatrzymuje ciepło 21 razy bardizej efektywnie niż CO2.
Ja pracowałem nad ładunkiem sodowo-octowym. Do opakowania od kleju wlałem ocet, przykryłem cieńką warstwą folii aluminiowej, dosypałem sody i zamknąłem. Gdy się to potrząsło - zakrętka odpadała, był huk i wszystko było w pianie. Włożyłem to koledze do kieszeni, jak szedł na boisko grać. I się na mnie WPIENIŁ .
Ja też najadłem się proszku i popiłem wodą. Kibel się zapchał...
adiblol, tdodatkowy efekt dała by czerwona woda, ja bym był się trochę wystraszył.
kiedyś zrobili taki numer na basenie, a dokładnie przy natryskach. zamiast wody leciała czerwona ciecz. kobiety myślały, że mają okres, a w męskich natryskach chłopak na oko 13letni zemdlał, więc z tą wodą nie radzę próbować ;/
Jak ktoś śpi, można mu założyć słuchawki i odtwarzać np.: "Jestem Darth Vader. Musisz zrobić .........." itd. Przy okazji można się w coś dziwnego ubrać
Termon, łatwo krytykować innych. Skoro jesteś taki kreatywny to wymyśl coś co warto tu zamieścić bo póki co, to Twój post do górnolotnych z pewnością nie należy...
Sposób na wykonanie śmierdzącej kupy:
1. Znaleźć jakieś stare jajko
2. Oblepić je masą solną
3 Pomalować farbami plakatowymi (na bązowo )
4.Poczekać aż jajo zaczyna gnić...
Gotowe!
Uwaga po rozpoczęciu procesu rozkładania się lepiej przechowywać w pojemnikach próżniowych lub w czymś szczelnym...
Nie wiem po jakim czasie jajko zaczyna się rozkładać ale smród jest niesamowity...
Haha my na koloni tak z jajkiem zrobiliśmy xd i za szafę w ostatni dzień to daliśmy, a jajko się kisiło w pudełeczku jakieś 4 dni.
Używaj opcji "cytuj", żeby można było szybciej zorientować się o co chodzi z odpowiedzią...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum