przy końcówce(wejściu) kabla do słuchawek jest widoczny goły kabel, jeszcze przed tym większym ogumieniem. I teraz mam pytanie jak ja mam to naprawić, do jakiego serwisu pójść ? im częściej będę używał to zaraz się zepsuje.
z góry dzięki za pomoc!
@edit
proszę o przeniesienie do "Komputery"
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Z tego co opisał kabel zaczął mu się ułamywać przy samym jack'u. Tutaj tylko wymiana całego kabla lub jack'a. Każdy przyzwoity elektronik Ci to zrobi - serwisy RTV i nawet komórek. Lecz jeśli chcesz mieć to profesjonalnie zrobione to zwróć się do serwisu producenta. Może się zdarzyć sytuacja, że zrobią Ci to gratis
eee to wystarczy iść do sklepu elektronicznego kupić wtyk mini jack za pare groszy i wymienić....
I nie opłaca iść do jakiegoś prywaciarza bo on ci za to może wziąć 5zł a może 10zł...
to nie przy jacku. Po to podałem zdj słuchawek bo myślałem że łatwiej będzie mnie zrozumieć, chodzi mi o kabel tuż przy wejściu do słuchawki i to lewej
Ale do rzeczy. Wystarczy kabel skrócić ale wymaga to rozebrania obu słuchawek i przelutowania obu kabli. Strata rzędu kilku cm. Potrzebna odrobina wprawy, narzędzia i przyzwoita lutownica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane