Witam
Masz 3 możliwości: Pierwsza to utworzenie własnego serwera ,który będzie Ci nadawał nazwę alias IP i itp (dosyć trudne na Windows) Cała sieć www dzieli się na domeny (adresu IP) i połączone z nimi tzw."ALIASY" czyli ,krótko mówiąc skróty do tych domen (stron).
Możesz wykupić sobie oczywiście wykupić sobie stronę (domeneę) www.mojanazwa.pl ale to kosztuje dlatego np. forum Brainiac.pl (albo inne) próbują się utrzymać z reklam itp.
Porozmawiaj z administratorem Brainiaca.Pl napewno wszystko Ci wyjaśni....
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
Trochę zagmatwałeś tą pierwszą sytuację...
Żeby mieć forum pod adresem [www.]mojanazwa.pl trzeba mieć serwer, na którym będą znajdowały się pliki i baza danych oraz wykupioną domenę .pl
Serwer może być darmowy (koniecznie z obsługą MySQL), ale domena będzie kosztowała ok. 80-200zł za dwa lata.
Do forum utworzonego na fora.pl nie da się podpiąć domeny, więc chyba powinieneś sobie darować... Możesz natomiast założyć darmowy alias do forum - np. mojanazwa.dl.pl bez żadnych formalności i w kilka minut.
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane