Robię projekt na dodatkową informatykę (w ramach unijnego projektu "partnerzy w nauce").
Mam przedstawić nowe sale lekcyjne(ufundowane przez unię) na komputerze tak, żeby można było sobie poobracać i pooglądać każdy kąt i ścianę. Potrzebuję programu który poskłada zdjęcia i pozwoli to oglądać.
Zna ktoś program nadający się do tego? Proszę o nazwy.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Polecił bym Flasha od wersji 5.0 wzwyż albo 3dStudioMax ,jednak biorąc pod uwagę wykorzystanie prjektu w celach nie jako "komercyjnych" pozostają ci darmowe programy 3D bo tylko nimi coś zdziałasz.
Ps.Nie namawiam do złego ale zrób to we fleszu.....prosto przyjemnie i elegancko....
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
Hmm, w piwnicy mam jakiś do tego program. A dokładniej to do aranżacji wnętrz.
Nazywa się chyba "Twoje Studio Projektowe". Kupisz na allegro za max 20 zł.
Tak racja kolega Umrzyj ma racje jest taki program. Robisz w nim cały zarys pokoju włącznie z planem tylko czy da się wyteksturować ściany i powierzchnię tego Ci nie powiem.....
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
Z tego co pamiętam da się w tym programie zrobić to co potrzebujesz... Kiedyś miałem go przedstawionego w szkole na projektowaniu.
A z darmowych programów 3D to polecam Blendera lecz niestety bez uporu w nauce się nie obejdzie (czyt. jest ciężki w obsłudze dla początkujących). We Flashu chyba byłoby najsensowniej, z uwagi na akcje i interakcje, ale niestety Flash nie jest darmowy. Jeszcze możesz prostszą wersję zrobić w html'u.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum