Wolumin, czyli np. partycja na dysku... może chodzi o to, żebyś podał na którą partycję chcesz ściągnąć ten plik. Bardziej pasuje to do działu komputerów.
_________________ Wystarczy bardzo chcieć by nie dać się zgnębić i tylko trochę postarać by zniszczyć komuś życie.
_________________ -Chemik nigdy nie śmierdzi. Jak już to wydziela charakterystyczny zapach.
-Jego pupilem jest mól.
-Chemik nie umiera, on przestaje reagować.
-Świetnie gotuje. Czasem tylko pomylą mu się odczynniki.
-Posługuje się TYLKO tlenem.
Czy komunikat wyskakuje przy próbie wypakowania plików? Jeśli tak, to nie ściągnąłeś wszystkich części archiwum, dlatego program prosi o podanie adresu do kolejnego elementu.
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
a nie można zrobić tak by tylko jeden plik ściągnąć i odtworzyć. Może ktoś by sciągnął z naszego forum jedną część i spróbował czy tak się nie da
_________________ -Chemik nigdy nie śmierdzi. Jak już to wydziela charakterystyczny zapach.
-Jego pupilem jest mól.
-Chemik nie umiera, on przestaje reagować.
-Świetnie gotuje. Czasem tylko pomylą mu się odczynniki.
-Posługuje się TYLKO tlenem.
alek31101997, nie można. Jak ściągasz jakieś filmy to są one tak spakowane, że musisz ściągnąć wszystkie części żeby je rozpakować. A wszystko przez limity na rapidshare...
Nieprawda niekiedy można otworzyć jeden part z osobna ale to zależy jak ostał podzielony i jak spakowany. Najprawdopodobniej nie masz jakiegoś partu a właśnie jak je chciałeś rozpakować bo jeśli zaznaczyłeś wszystkie części i klikłeś wypakuj to nie ściągnołeś jakiejs części ale jeśli kliknołeś na bądź który i kliknołeś wypakuj to musisz dodać ścieszkę do kolejnej części.
_________________ ALE TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE.
AMATORZY ZBUDOWALI ARKĘ A ZAWODOWCY TITANICA!!!
(MECHANIKA, TROCHĘ ELEKTRONIKA, BARDZIEJ ELEKTRYKA I SAMOCHODOWE INSTALACJE ELEKTRYCZNE, PIRO)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane