Cóż większość ludzi kojarzy rok 2012 z końcem świata, lecz wszyscy ci którzy tak sądzą są w błędzie. Rok 2012 ma przynieść nam zamianę biegunów. Zamiana biegunów zapowiedziana jest na 21 grudnia. Zamiana biegunów potrwa 3 dni czyli do Wigilii Bożego Narodzenia. Cóż pewnie się zastanawiacie dlaczego akurat teraz?! Cóż to było wiadome troszeczkę wcześniej. Wyliczono że zamiana biegunów dzieje się co 2000 lat! Cóż czy tak się stanie?? Podobno w ciągu tych 3 dni:
-Będą panowały powodzie
-Tornada
-Tsunami
-Upadną największe miasta świata
-Mają przetrwać małe wsie i miasteczka
Cóż mam nadzieję że nie ujrzymy czarnego scenariusza do śmierci. Wierzycie w to?
Cóż a co to końca świata(to chyba nie nadejdzie) czytałem że niewiadomo kiedy to będzie, ale podobno niebo stanie się czerwone, na niebie ukarze się krzyż, ziemia się rozzstąpi i wyjdą z niej diabły i demony. Jeżeli spojrzysz za okno podobne serce ci pęknie ze strachu tak będzie strasznie. Wszyscy powinni wtedy iść do kościoła i modlić się(ci powinni przeżyć), Ci co zostaną w domu z rodzinami też powinni się modlić i zamknąć dzrzwi, ci którzy zostaną sami będą mieli najgorzej: demony przyjdą pod jego drzwi i będą mówić głosem jego bliskich żeby ich wpóścił.
Ale to była tylko taka mała wzmianka. Czekam na wasze zdanie w sprawię Wątku głównego.
Jakby co to tak na pocieszenie dodam że może przeżyjemy! Jak? Polska i Ukraina to narody wybrane na rok 2012 więc kto wie...
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Kiedyś z czystej ciekawości przeczytałem Apokalipse Św. Jana. Tam w sposób obrazowy, ale ciekawy jest opisany koniec świata. Jeśli nie czytaliście polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum