Wysłany: 2009-09-01, 01:58 [łamigłówka] 3 domki + GAZ PRĄD WODA
Witam!
Tą zagadkę znam od dziecka, ale nigdy nikomu z moich znajomych nie udało się jej rozwiązać (mi też). Być może rozwiązanie jest nie możliwe, dlatego umieszczam tą zagadkę tutaj.
Są trzy domki i trzy media (gaz, prąd i woda), należy do każdego domku podłączyć kreską wszystkie te trzy rzeczy tak aby kreski się nie przecinały. W załączniku zamieszczam Wzór do rozwiązania i przykład błędu.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Atak szczerze to niewykonalne jest zrobić to za pomocą "linii prostej".
Dobre daje 5,10
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
Oczywiście bo tej zagadki nie da się rozwiązać !!!
Zamykamy !......
_________________ [Elektronik ,elektryk]
Możecie liczyć na moją radę w kwestii elektroniki i wiedzy ogólnej. Reszta to laik i amator choć zawsze staram się pomóc.......
Niby dobrze ale w pierwszym poście jest wzór do rozwiązania, a Twój obrazek to zmienił się w porównaniu do tamtego jak po trzęsieniu ziemi w Japonii.
_________________ Moja poezja:
Kiedy zimno jest na dworze zrób trotylu całe morze. A gdy gorąc mocno praży - ciekły azot lej po twarzy.
Gdy zaś ciemno jest na dworze(bywa tak o późnej porze), świat rozświetlić to Twój cel - przemień szybko wodór w hel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum