Wysłany: 2007-09-09, 22:18 Brainiac: Wydania Specjalne
Przeszukując internet znalazłem początek Hiszpańskiej edycji Brainiaca oraz do Świątecznego wydania odcinka czwartej serii, powstał również odcniek specjalny o sporcie- dowiedziałem się również o prowadzonym przez Jona Tickla programie "Test Tube Baby".
Jeśli znacie więcej dotyczących ich szczegółów- umieszczajcie je tutaj.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Ja znalałzem zapowiedź 6 edycji brainiaca, polecam link wyżej.
A tak wogóle to ostatnio ściągnąłem sobie na komputer 39 odc. brainiaca(cały 1,2,3,4 sezon i dwa pierwsze odcinki 5 sezonu i Christmas Craker)
Mam też parę filmików na youtube, sam robiłem:
To już stworzono szóstą serię? W Polsce wyemitowano do tąd cztery, przy czym ostatnia w całości była wyświetlana tylko raz. Co do "wydania świątecznego" - to wydaje mi się że należy jeszcze do trzeciej serii (prowadzi nadal Hammond więc to właściwie fakt), jednak odcinka raczej nie obejrzymy, bo różnice w tradycjach świątecznych, oraz słownictwo uniemożliwia chyba sprawne przetłumaczenie (swoją drogą nie wiadomo czy po polsku emitowano już wszystkie odcinki każdej z serii).
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Ma ktoś może jakieś info na temat tego "kiedy w polsce pojawi się 5 seria ", bo oczywiście na skyone jest już od dawna a nie wiem czy na discovery ktoś pomyślał o tym że każdy fan z nie cierpliwością czeka i nie może się dokeczać
Dzisiaj na Discovery Science o godz. 7.00 można było oglądać wydanie specjalne Brainiaca. Było to wydanie z okazji dnia sportu. Wszystkie eksperymenty były związane ze sportem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane