Myślę, że jak go uzyskasz, to nie będzie świecił. A poza tym raczej utleniłby się, zanim byś go wyciągnął. Zbyt dużej wiedzy o luminoforach nie mam, ale raczej można je samemu uzyskać.
To w takim razie muszę go kupić... A z innych urządzeń nie da się? Pytam bo jestem ciemny w tych sprawach i nawet nie wiem czy się go gdzieś jeszcze wykorzystuje... A tak z ciekawości to do czego się on utleni? Może ktoś zapisać reakcje? Petrov, dzięki
Hmm, zawsze można samemu wytworzyć luminofor ( o ile masz tlenek itrowy i europowy oraz jakieś palenisko ). Co do utleniania to dokładnie nie wiem, ale słyszałem, że dość szybko się utlenia i można stracić cały zanim się go zbierze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane