Rower odrzutowy
W jednym z odcinków robili plecak odrzutowy z butelek ze sprężonym powietrzem
Gdyby poziomo przymocować 2 butelki na bagażniku to o ile szybciej jechał by rower ???
Mam oczywiście na myśli żeby zamocować je jak silniki od rakiety (w butelkach musi być trochę wody)
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
bogusław, mi chodziło o to żeby zamątować przy rowerze 4-6 takich silników, a w ogóle to mój rower jest bardzo lekki, no ale ja jestem trochę ciężki (45kg wgi/170cm wzrostu, grubas ze mnie ).
kamilo273, to mnie raczej nie zadowoli bo to klasyka i na każdej aukcji tego typu proponują właśnie to. A co do tych silniczków to chyba nawet kilka by nic nie zdziałało. A dałoby się jakiś silnik od kosiarki albo czegoś takiego zamontować?
Żeby poprawić Hamulce to nie da się zrobić nic poza kupieniem nowych klocków i wymianie linki
A może lepiej najpierw dobrze ustawić hamulce? Wystarczy odpowiednio ustawić klocki żeby działały bardziej efektywnie. Chyba, że są na prawdę zużyte, lub słabej jakości - wtedy może pomóc tylko wymiana.
Nigdy nie produkowałem i nie używałem materiałów wybuchowych. Moja wiedza opiera się jedynie na informacjach z internetu i literatury. Nie zajmuję się rekrutacją do działu chemii, więc proszę nie wysyłać PW w tej sprawie do mnie! * Nie przyjmuję podań o dostęp do działu pirotechniki od osób posiadających mniej niż 15 postów. *
J aproponowałbym nie tylko neony , ale też kupiłbym nowe części do rowera np. nakrętki na wentyle w kształcie czaszki, aha i może powiedz jaki masz rower to doradze Ci co moglo by fajnie wyglądać bo niektóre części do każdego roweru nie pasują
_________________ Mędrzec jest mędrcem tylko dlatego, że kocha. Zaś głupiec jest głupcem, bo wydaje mu się, że miłość zrozumiał.
O ... Skorzystam z tego ze ktos odkopał stary temat ...
Chce kupić hamulce do roweru .... na tylne koło .... chodzi mi o jakieś wydajne tarczówki .... dużo jezdze na jednym kole i potrzebuje dobrych i precyzyjnych hamulcy ....
Cena do ok 150 zeta ...
a i mocowanie na 6 srob
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane