Czy może dojść do powtórzenia się zimnej wojny między wschodem a zachodem a morze nawet 3 wojny światowej. Jedną z tego oznak jest przywiezienie głowic atomowych z powrotem pod Kursk.
Wojna w Gruzji, ciągłe konflikty polityczne między Rosją a unią europejską i stanami zjednoczonymi. Rozszerzanie gospodarki rosyjskiej siłą i propagandą np: Groźby wobec Polski i Ukrainy,Wojna w Gruzji w celu zniszczenia konkurencji na rynku gazowym pod pretekstem nadania niepodległości Osetii i Abchazji.
temat moze zostac... jesli chodzi o Rosje to ona juz cos kombinuje... te glowice, ogolnie mam zle przeczucie. w ogole Rosja zachowuje sie jak pepek swiata. wojna w gruzji tylko dla tego ze sa konkurentami na rynku gazowym, grozby wobec Polski i Ukrainy. cos zlego z tego bedzie.
_________________ NIE lubię dzieci z saletrą.
" Kto się w opiekę odda Panu Swemu,
A całym sercem szczerze ufa Jemu,
Śmiele rzecz może: Mam obrońce Boga,
Nie przyjdzie na mnie żadna straszna trwoga... "
USA buduja tarcze antyrakietowa w polsce, zeby moc sie bronic przed trakietkami z rosji. Rosja rozpocznie wojne z USA, unia przylaczy sie do USA, azja do rosji i reszta do USA i wszyscy sie powybijamy na wzajem...
_________________ TLenek Azotu-Zatrzymuje ciepło 296 efektywniej niż CO2, pozostaje w atmosferze przez średnio 114 lata.
Metan-Utrzymuje się w atmosferze od 9 do 15 lat. Zatrzymuje ciepło 21 razy bardizej efektywnie niż CO2.
no no... tak bedzie jak mowicie. szczerze? nie wiem czego ci amerykanie u nas szukaja !!! pierd**** ich pomoce. Polska zawsze dawala sobie rade sama zawsze sama dawala rade i nie chce tu zadnych cudzoziemcow budujacych jakies tarcze... jest takie bardzo fajne slowo ktore bardzo lubie- "wypierd****". nie nie chce dostac warna;p
_________________ NIE lubię dzieci z saletrą.
" Kto się w opiekę odda Panu Swemu,
A całym sercem szczerze ufa Jemu,
Śmiele rzecz może: Mam obrońce Boga,
Nie przyjdzie na mnie żadna straszna trwoga... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum