Co do kosztów połączenia gprs to:
W heyah jest ta nowa taryfa ,,przebieraj, wybieraj" w której koszt transferu 100k to 2gr
łatwo można obliczyć że za 20mb zapłacimy ok 4 zł, i bez ograniczeń czasowych
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
na lekcji mozna grac w kolko i krzyzyk lub inne gry tego typu, mozna grac na telefonie najlepiej w gry na bluetooth z kolegami, mozna tez sluchac muzyki, malowac, spac, porozmawiac z sasiadem, uczyc sie na inny przedmiot, zdaza sie tez ze naprawiamy komputer kolezance lub koledze (niektorzy nauczyciele sie nie orientuja ze na stoliku lezy laptop)
U mnie na Niemcu mamy w grupie 3 osobniki, które nie wykazują tego, że mają mózg. Ciągle pierdzieli na lekcji więc nauczyciel zaczął na nich mówić pierd.... . Czy to pomogło? Nie, bo oni wstydu nie mają. Oni byli rozbawieni, podnieceni i śmiali się, więc myślę to najlepszy sposób na spędzenie lekcji.
U mnie ostatnio Ja i moi trzej koledzy wzięliśmy śnieg na lekcje(ale nauczyciel nie widział). Nauczyciel coś szukał w szufladzie od biurka(była to technika). Nauczyciel narysował nam taką jakby tarczę czyli kółko w kółku my robimy kulki ze śniegu i naparzaliśmy w tablicę. A kiedy nauczyciel się odwrócił ktoś bezwstydu puścił bąka(Ja mieszkam na wsi ale jestem cywilizowany a on taki typowy wieśniak) i powiedział:
-Po co trzymać bąka w dupie? Niech se lata po chałupie.
I takie tam różne
Jest końcówka roku szkolnego, więc nauczyciele są bardziej podatni na zboczenia z tematu. na ostatniej lekcji pani nam tłumaczyła jak się pędzi bimber.
Haha... bimber... bardzo ciekawa sprawa... lepsze niż zestaw małego chemika:D... Ale tak swoją drogą to niezły interes może z tego być...
A tak wracając do tematu, to jak nie macie co robić na przerwie to pograjcie sobie w karty... Potrzebne wam będą: kilku graczy, karty, stolik(ewentualnie parapet lub po prostu jakiś kawałek czegoś na czym można położyć karty:P)... Osobiście polecam grę w PANa, pokera, kuku, makao...
A zajęcia na lekcji, hmmm, myślę że jeśli posiadacie podręcznik z obrazkami to paru osobom przydałyby się wąsy, okulary, blizny, podbite oczy i inne bajery
_________________ Myśl o śmierci jest gorsza niż ona sama...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum