8 listopada (sobota) o godzinie 12 w Warszawie pomiędzy Pałacem Prezydenckim a Kancelarią Premiera odbędzie się happening z udziałem "Ędwarda Ąckiego", w którym trzymając się za ręce uczestnicy mają połączyć obydwa budynki. Sam się na to wydarzenie nie wybieram, choć może to być okazja do występu w telewizji.
Więcej informacji znajdziecie TUTAJ
Piszcie tu czy zamierzacie przyjść, co myślicie o wydarzeniu i wszystkim z tym związanym (a więc o programie "Szymon Majewski Show", oraz jego zawartości).
Edycja: Akcja już się odbyło i za jakiś czas postaram się zdobyć z niej filmy, oraz zdjęcia.
Temat ten jednak powstanie w razie podobnych wydarzeń.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Co jest celem tego wydarzenia? Myśle, ze chcą zrobić jakąś sensacje w telewizji! Gdybym nawet był w Warszawie to na pewno bym ise nie wybrał na takie coś....
Celem akcji było głównie zapewnienie reklamy programowi, ale ja uważam że z takich akcji można czerpać korzyści, traci się co prawda trochę czasu, ale można wystąpić w telewizji oraz zrobić zdjęcia i filmy - dzięki którym można np. rozreklamować inne swoje przedsięwzięcia (przynajmniej ja tak robię).
Sam np. umieściłem na YouTube film z reklamą akcji:
http://pl.youtube.com/watch?v=9oPnqmWC5Lk
Dzięki temu rozreklamowałem swoje konto, a osoby które same przyszły mają mało ciekawe materiały marnej jakości. Naprawdę powinno się korzystać z okazji - przed rozpoczęciem można stworzyć odpowiednie materiały, a gdy zwykli ludzie się o niej dowiedzą - najprawdopodobniej będą szukali dalszych informacji w internecie (na czym my możemy skorzystać).
_________________ Tu dowiesz się jak chronić środowisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum