Witam Wszystkich!
Ostatnio chodziłem z bratem po dołach, ale nie w tym rzecz. Znalazłem tam ciekawy kamień, według mnie jest to bazalt lub inna skała magmowa. Czy Szanowni panowie mogli by się wypowiedzieć?
http://www.przeklej.pl/pl...ar-0019hp8hr6jo
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
Jak dla mnie to zwykły bazalt albo skała magmowa po całej budowie przypomina mi to skałę magmową ale nie jestem pewien niech się też inni wypowiedzą . Ale tak ogółem to po co ci ? może na rl ten kamyczek fajnie wygląda a tak po zdjęciach mi się tylko zdaje . Pozdro
_________________ "Najmądrzejszy jest ten, który wie czego nie wie." - Sokrates
na rl wygląda fajnie ,tylko że robiłem zdjęcia SE K550i 2 mpix więc mało, jak będę miał SE Yari wrzucę zdjęcia w 5mpix dzięki za pomoc, a wiesz za ile by to można sprzedać?
Szczerze mówiąc nie wiem za ile mógłbyś go sprzedać ale możesz na luzie wystawić na allegro na licytację od 1 zł i jak by się ludziom kamień podobał to mogli by się o niego policytować. Pozdro
_________________ "Najmądrzejszy jest ten, który wie czego nie wie." - Sokrates
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane