Nie opłaca się odparowywać octu. Primo : Straszny smród , sekundo : Butelka octu 10% ( najwyższe stężenie dostępne w spożywczym ) 1 litr kosztuje około 3 zł więc gdybyś chciał mieć kwas octowy 99% musiałbyś wydać na to 30 zł , a w pierwszej lepszej hurtowni chemicznej kwas octowy 99,6 % kosztuje około 15 zł za litr.
Google
Wysłany: Reklama Google - forum próbuje zarobić na swoje utrzymanie ;-)
No tu masz 100 % racji - ja za 1 litrowa butelkę 80% dałem 12 zł i to cz. a nie spożywczy syf wychodzi drogo i bardzo dużo syfu.
Ale ja nie powiedziałem że to jest opłacalne i ma sens tylko że jest to fizycznie możliwe
_________________ Cała chemia Wszystkie jej działy
Od czasu do czasu biologia i piro.
Do działów tricki, żarty etc. w ogóle nie wchodzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Budowa domów pod klucz, budowa domów jednorodzinnych, budowa domów w Warszawie Budownictwo zagęszczarki, wypożyczalnia maszyn budowlanych, zagęszczarki, kompresory,sprzęt budowlany, prace budowlane, usługi budowlane, firmy budowlane